Då har vi varit på Morelo Open 2023, vi kom lite tidigare och stod på deras fina ställplats ett par dagar.

På måndagen fick vi flytta upp till fabriksområdet, först fick vi stå framför utställningslokalen, men sen fick vi flytta till en annan plats bredvid Herr Löhner där det var nära till festtält och ändå ganska lugnt. Detta gick bra eftersom jag har ont i mitt ben och inte kan gå så långt.

På onsdagen kom de flesta husbilarna och registrerade sig och körde in på området. Nästan 900 husbilar var där från massor med olika länder.

På invigningen var det tal från Morelos ägare, Reinhard Löhner och Robert Chrispin. Det spelades Morelo sången och allt visades på storskärmar i taket så alla skulle kunna se. Vi åt schnitzel wienerart med stekta potatis, gott!

På söndagen efter en vecka med massor av fina husbilar och festkvällar mm startade vi resan hem. Sedan blev det städning av husbil och packa ut saker och in med nya saker. På torsdagen åkte vi till vårt älskade Lundåkra.

På Pingstafton firade vi vår 50 -onde bröllopsdag ! Vi åt middag med Mimme och Nana och lille Sebastian på 2:ans brygga. Sedan fortsatte vi till husbilen och drack kaffe och åt tårta. Tyvärr kunde inte vår äldste son med familj komma, det hade varit kul med hela vår familj….

Nu har Sebastian precis börjat gå själv 🙂