Då har vi återigen varit en tripp ner till vårt älskade Mosel och speciellt den lilla byn Kesten.

Det är en ganska stor ställplats med plats för 170 husbilar och man kan stå på antingen grus , främre raden med utsikt ner mot Mosel, eller på stora uppmärkta gräsytor. Här finns många lummiga träd som ger skugga på de riktigt heta dagarna.

Emma var så klart med på resan och njöt av att vara utomhus med oss hela dagarna. Det märks att hon en äldre hund men ännu så länge går det bra och hon är glad och nöjd.

När vi hade varit i Kesten 1,5 vecka så kom Niklas och Linda och hälsade på med sin husbil. Lille söta Bilbo var också med. Det var jätteskoj att träffa dom igen. Vi träffades för 5 år sedan på Sunpark ställplats vi Bernkastel keus. Sedan har vi träffats varje år, ibland i Lundåkra och ibland i Tyskland vid Mosel. Dom bor ända uppe i Skelefteå.

Efter 2 och en halv vecka startade vi hemfärden. Det var ganska bra att köra , inte för mycket vägarbeten. Vi stannade på en Autohof och sov.

När vi städat husbilen ute och inne och tvättat alla kläder och lakan mm så packade vi in våra saker igen och åkte till Lundåkra. Där träffade Emma sin älskade ”Vaktis” Mikael igen !