Nu har vi varit på Elmia Husbil och Husvagns mässan 2022. Vi gick upp kl 5 på onsdags morgon och startade färden till Jönköping när vi ätit frukost. Vi var framme vid 8.45 och det var lång kö på husbilar som ville komma in. Vi fick stå där en bra stund innan vi kunde köra ner till Morelo-byn.

Där träffade vi ”Pamos” och efter att Berne och jag gått en runda ner till Morelo utställningen och hälsat på alla där så gick vi tillbaka upp till vår bil där vi drack lite bubbel .

Det var underbart väder så vi satt ute i solen 🙂

På torsdagen var det meningen att Arvingarna skulle uppträda, men oturligt nog hade Lasseman skadat ryggen och kunde inte vara där, sedan så hade Kasper tappat rösten så han kunde inte sjunga. Men, de var där och vimlade och pratade med folk och visade sin turne-husbil, en Knaus Sun 900i. Kolla in backspegeln 🙂

På torsdagen var Kronlund från Idoljuryn där och visade sin Morelo som han använder när han skapar musik och även bara kopplar av i.

Här är Nicklas på Husbilslandet och Andreas på Morelo i Tyskland. Alltid lika kunniga och hjälpsamma.

Det har varit ett par underbara dagar där vi träffat massor av vänner, både med Morelobilar och vänner från Lundåkra och andra ställen. Vi har fått se många husbilar och det bästa av allt, vår nya Grand Empire har gått in på bandet den 9 september, så nu känns det som att det verkligen skall bli av!

Längtar !!!!