Då har vi startat resan till Kesten vid Mosel, Tyskland 🙂 Det är fint resväder och det skall bli så skönt att komma iväg igen 🙂 Vi körde utan problem ner till Schwarmstedt där det finns en Aral Autohof där vi brukar stå.

Det blev varmare och varmare ju längre ner vi kom…

På torsdagen gick vi upp i byn till vår vän Michael Bähr, borgmästare i Kesten och vinodlare, och provade och handlade vin! Sedan körde han ner det till ställplatsen till oss, super service!!

En annan kväll bokade vi plats på en restaurant och åt middag, supergott !!

På ställplatsen i Kesten kan manringa och boka den plats man vill ha i förväg, smidigt när man skall åka långt 🙂

På onsdag morgon åkte vi vidare till Schlusselfeld och Morelo Open 2022 ! Vi fick stå på Sweden corner, det skulle komma 8 bilar men det blev bara 5 st. Det är roligt att träffa andra Morelo-ägare och byta tips och erfarenheter.

Här är Tobias som är säljansvarig för bland annat Sverige. En supertrevlig, kunnig, snäll och rolig kille !!! Han tar sig tid att prata och hjälpa alla sina kunder 🙂

Det fanns massor med aktiviteter och erbjudanden i säljstånden, det fanns all möjligt här, kläder, pizza, hamburgerstånd, öl så klart, solarsysten, naturmedel, putsdukar, puts och tvättmedel etc etc etc. Vi beställde var sin Italiensk pizza, supergoda! Bergholms var också representerade här nere.

Tobias tog med oss in så vi fick titta på en Grand Empire i produktionen. Mäktigt !!!

Här var fest varje dag i Festtältet, Middag serverades från kl 17 var dag med speciella rätter från Bayern. Tävling och dans med Dirndel och lederhosen, invigning med film från lapplandsturen, den nya Morelo sången, och mycket mycket annat. Ville man så fanns det massor av aktiviteter på dagarna som cykelturer i omgivningarna, Prosecco tur med häst och vagn, öl traktor som körde runt i omgivningarna, tur ner till ett bryggeri, promenader etc etc etc

På lördagen åkte vi med häst och vagn, jag älskar dessa turer. Snälla fina hästar som drar oss runt i omgivningarna runt Morelo och Schlusselfeld. Sedan bjuds det på Prosecco under färden, det pratas, sjungs och skålas! Härlig stämning !! Denna turen åker jag varje gång det är Morelo Open, kan varmt rekomenderas !

Hej då Morelo !! På Söndag morgon startade vi färden hem igen….