På torsdagen var det kallt och blåsigt och regn/snöblandat också. Då var det skönt att mysa i husbilen…

På Onsdagen kom våra kära vänner Monika och Patrik, (PAMOS), med sin Kabe husbil. De har varit nere i soliga Benidorm i flera månade och njutit av fint väder, sol och värme och sluppit stormar och regn som vi har haft gott om här. Det var så roligt att träffa dem igen !!!

Vi satt inne i vår bil och drack champagne och hade det mysigt. Då kom ”Vaktis Micke” och hälsade på, det tyckte Emma om, han klappar alltid henne och hon får en liten godit av honom.

På lördags morgon var det kallt, men helt vindstilla och sol. Det var lite fruset och frost här och där men det försvann efter ett tag när solen värmde upp luften.

Pamos hade redan börjat att sätta ut sina stolar i solen så det gjorde vi också. Det var första gången vi kunde sitta ute och njuta i solen i år 🙂 Härligt! Nana och Mimme och Havana kom också och vi åt”Lunna Melle”, varma mackor och rött vin och lite annat drickbart med.

Varma mackorna har vi börjat göra med Cognacs medvurst, ketshup och ost och så klart smör, supergott! Det ger en lite annan piff på dem 🙂

Detta var verkligen en toppendag !

Och i dag fortsätter Pamos sin resa upp till Stockholm (kör försiktigt kära vänner) för att jobba fram till September, efter det åker de ner till varma Spanien igen 🙂

Detta var en underbar helg med toppenväder och trevligt sällskap!!!