Vi åkte upp till Jönköping på torsdag morgon och checkade in på ”Morelobyn”. Här hade redan kommit många Morelobilar men även mängder av andra märken på mässcampingen. Våra vänner Monika och Patrik var redan där. Patrik hjälpte oss att få in en crome-cast så vi kan se tv och byta kanal enkelt via telefonen.

Sedan åt vi äppelkaka och drack champagne innan vi gick in på mässan. Emma fick passa huset (husbilen) så länge.

Det som drog mest folk var nog Morelos nya värsting Grand Empire. Det var långa köer hela dagen, så vi passade på att gå in tidigt, så fort mässan öppnade, då kunde vi titta och granska alla finesser i lugn och ro.

Här fattas ingenting i denna bilen, Chassit är en Mercedez Actros och det finns ingen gasol utan allt drivs med ström. Kyl, ugn och spishäll är Siemens som vi har hemma. Framsätena är ventilerade och har både kyla och värme. Den har slideout och det blir stor fin plats i bilen. De ställbara lounge-fåtöljerna med massage, värme och alla andra finesser gör att man kommer nog att somna när man tittar på tv på kvällen…. Detta är verkligen en super bil !

Här är vi med Arvingarna som uppträdde på lördagen. Riktigt kul !

Här är Reinhard Löhner, VD på Morelo. En riktigt härlig person.

På söndag morgon åkte vi hem igen till Furulund efter en riktigt rolig och mysig helg! Stort tack till Bergholms som hade ordnat denna Mässan på ett ypperligt sätt !!!