På torsdagen den16 sept åkte vi till Lundåkra som vanligt. På fredag eftermidag började Emma bära sig mysko åt igen när hon skulle kissa. Först satte hon sig som vanligt men sedan ville hon fortsätta och satte sig utan att det kom något flera gånger, då visste vi vad det var, urinvägsinfektion. Vi gav henne medicin som vi har fått innan när hon har haft detta och det verkade direkt, nästa dag var allt bra igen men vi fortsatte hela kuren i 10 dagar som man skall. Nana, Mimme och Havana kom och hälsade på i husbilen och vi grillade.

På söndag morgon åkte vi vidare mot Husbilslandet (Kristinehamn, Värmland) Vi skulle få fixat vissa saker som luckorna som har spökat ganska så länge till och från, fukt-test, gas-test mm. Tid var bokad till måndag och bilen var klar ganska tidigt och vi fortsatte till Sjöstorp vid Göta-kanal.

Det blev lite långtråkigt att vänta på Husbilslandet tyckte Emma så hon passade på att sova lite.
Det var länge sedan vi var i Sjötorp, men allt var sig likt, en riktigt mysig plats 🙂 När vi kom dit fungerade inte luckorna igen, så vi ringde till Jörgen och kunde komma tillbaka på tisdag morgon så skulle han undersöka det igen. Nu hittade han felet, men det finns igen reservdel i Sverige pga översvämmning av den fabriken i Tyskland som gör delen. Dock skall de försöka ha den med sig till Elmia i oktober.

Sedan åkte vi till Bua som ligger norr om Varberg. Det är också en mysig plats, här har vi varit flera gånger. De hade fullt upp med att ta upp båtar med en kran och spola av dem med högtryckstvätt. Rena och fina till våren när de skall i vattnet igen 🙂 Här blev vi två dagar och på torsdag morgon körde vi vidare mot Lundåkra. Det hade börjat blåsa rejält nu och det kunde bli 26 m/s i byarna. Det blåste hela vägen när vi körde och när vi kom fram var det riktigt stormigt, fast det är ganska mysigt när man sitter inne i husbilen och tittar på vågorna, men inte att gå ut och kissa med Emma….

Ovädret drog iväg mer och mer och det blev riktigt hyfsat väder på lördagen. Vi åt frasvåfflor för första gången i år, det var riktigt gott! På söndag morgon åkte vi hem igen. En riktigt härlig resa!