I torsdags morse åkte vi med husbilen upp till Kristinehamn. Det bar ganska fina vägar men kallt och det hade snöat rejält i Småland.

När vi kom fram hade ”Pamos” , dvs Patrik och Monika redan kommit dit med sin mini cooper. Vi satt och pratade och de lämnade över jättefina fårskinn som vi skall ha ute i stolarna i husbilen samt Rösti, som de hade handlat på Lidl i Lidköping till oss. Det var jättekul att träffa dem igen, sist var det i Lundåkra för 14 dagar sen.

Patrik och Monika fortsatte hem senare på eftermiddagen och vi lagade mat och tittade på tv. Vi skulle in på verkstaden kl 7 på morgonen och få lagat en vajer i husbilsdörren, och vi fick sitta och vänta i försäljningshallen….

När bilen var klar körde vi vidare mot Bua, här var det mycket varmare och solen började titta fram…

Vi hade ett par riktigt trevliga dagar häruppe, vi lagade god mat och tittade på skidor och Melodifestival, och Final i På Spåret på tv.

Söndag morgon åt vi frukost i lugn och ro, rastade Emma och sedan åkte vi hemåt. Husse tvättade husbilen när vi kom hem, den har nog aldrig varit så smutsig förr, men nu är den ren och fin igen.