Här gillar jag att vara, tittar på allt runt omkring, båtar,svanar och gäss, andra hundar och så är ju Matte och Husse här hos mig hela tiden….

Vi startade färden den fredag den 23 november och åkte över Öresundsbron, det gick utan problem och sedan fortsatte vi genom Danmark till Rödby där vi tog färjan till Puttgarden. Vi stannade i husbilen under båtfärden och hade det mysigt med Emma bak i sängen och åt en smörgås, detta uppskattade Emma. Sedan åkte vi till Burg och stannade till vid fleegard där jag hade beställt allt vi skulle ha i förväg, så det var bara att betala och vi fick varorna levererade på en pall ut till husbilen så vi kunde lasta in dem direkt , smidigt och lätt 🙂

Vi stannade på ett Autohof på natten och sov, sedan fortsatte vi till Enkirch vid Mosel. Här stannade vi ett par dagar. Tanken var att fortsätta till Sun Park ställplatsen vid Bernkastel Keuss men den var helt nedstängd så vi fortsatte till Kesten. Här var öppet och det var faktiskt ganska många husbilar där.

Det var många djur som Emma kunde titta på och härliga promenader längs floden. Det fanns ca 20 svanar som kom upp i gräset och betade på förmidagarna, kul tyckte Emma.

Det var underbart väder, varmt soligt och kändes underbart att sitta utanför husbilen och njuta.

På min födelsedag gick vi upp till byn och hälsade på hos Michael Beer och provsmakade vin och handlade. Sedan levererade han det ner till ställplatsen och vår husbil, det är service det 🙂

Hungrig Emma, tycker absolut inte att hon skall behöva vänta mer på sin mat…

Vi stannade här i 6 dagar, sen fortsatte vi till Morelo fabriken i Schlusselfeld. Vi ville titta på deras nya fina husbil ”Morelo Grand Empire”.

Det var lite regnigt när vi kom fram, men det gjorde inget. Vi hade det bra i husbilen… På måndagsförmiddagen kom Lars och de andra från Bergholms, vi skulle titta på den nya bilen med dem och Andreas från Morelo. Wow, en sån fin bil 🙂 Den har allt !!! Den har kyl och frys, ugn med microfunktion induction spis och allt går på ström, inte gas. 40 tums tv och ställbara fåtöljer med massage mm, supersköna ! En fantastisk bil 🙂

Emma tyckte det var lite långtråkigt när vi väntade på att få vår GPS uppdaterad, så då passade hon på att sova en stund på det svala golvet.

Lite bilder på bilen utifrån 🙂 När vi hade tittat klart och fått den infon vi ville ha körde vi hem igen. Det är faktiskt ganska skönt att komma hem också 🙂 Min fina krysantemum som jag köpte i fjol hade slagit ut nu ….