I år var det fyra Svenska förare. Jessica Pålsson, David Hassel, Hampus Berg och David Ronnefalk. David och Hampus satt i HB tältet och vi andra satt i det stora tältet där det var lite svalare och mer att titta på och Emma hittade många ”vänner” bland annat en spansk flicka som kom och klappade och kelade med henne lite då och dåEftersom vi visste att det skulle bli varmt i Italien hade vi införskaffat en kylväst till Emma, toppen tyckte både vi och Emma. Bara att blöta den, vrida ur och sedan höll den henne sval flera timmar. Vi hade en kylmatta också som vi köpte i fjol.
Vi kunde ha aircondition på hela dagarna och kvällarna med, här var inget problem med strömmen inte, utan allt fungerade perfekt smiley
Vid luncherna värmde jag ravioli till Jessie och Micke, De hade köpt burkar hemma som vi hade med i bilen 🙂 Berne och jag köpte något att äta i serveringen på banan, hamburgare, pizza, scnitzel etc.På kvällarna åt vi ihop i husbilen innan Jessie och Micke åkte till hotellet.Här sitter Jessica och Micke i det stora meke-tältet och förbereder rc-bilen.
Husse och jag är stolta över vårt duktiga barnbarn och son.