I torsdags åkte vi upp till Husbilslandet med husbilen. Man såg hur mycket tidigare våren är i Skåne än där uppe…Vi parkerade och gick en runda och hälsade på Nils, Jonas, Niklas, Jörgen och alla de andra trevliga killarna på Husbilslandet. Emma måste så klart fotas med Lejonet vid entrén 🙂Husbilslandet är toppen tycker Emma, de har jättegoda havrekakor 🙂
På fredag morgon började de jobba med vår husbil (bland annat dörren som motorn hade lagt av i när vi var i Tyskland. Vid tretiden var den klar och vi kunde fortsätta till Skövde där det var tävling i 1:8 off road (radiostyrda bilar) Jessica, vårt barnbarn som nu är hela 16 år var där och tävlade. Det var jättekallt och blåste så vi tittade när hon körde, sen gick vi in i husbilen och värmde oss. Sen ut när hon körde och sen in igen….Det var spännande tävling och Jessica blev 2:a några sekunder efter ettan, jättebra kört !!
Vi körde hemåt och stannade och sov i Ljungby. Så här gula och fina är rapsfälten i Skåne !Söndag morgon åt vi frukost, sedan körde vi hem.