I går lämnade vi Emma på AniCura i Hässleholm. Vi startade kl 7 och var framme lite över 8 på morgonen. Vi reggade in Emma och sedan fick vi vänta en stund innan de tog hand om Emma. Veterinärerna Mattias Dahlman och Karin Löfqvist skulle operera Emma senare. Sedan åkte vi hem efter att vi berättat för Emma att vi SKULLE komma tillbaka och hämta henne senare.


Det märks att det snart är halloween här…. Det fanns en varmdrycksautomat med kaffe, te, choklad etc till alla som väntar i väntrummet. Massor med hundmat, kattmat, selar, halsband och 1000 andra artiklar finns i deras shop också 🙂
När jag var hemma satte jag igång att tvätta alla Emmas mattor, filtar och dynor. Jag städade och tvättade golven också så det skulle vara rent när Emma kom hem. Tänk vad tomt det var utan henne därhemma, vi är ju alltid tillsammans dygnet runt annars.
Kl tre kom Husse hem och vi väntade på att djursjukhuset skulle ringa och säga att vi kunde hämta Emma. Ingen ringde och kl 16.15 ringde jag och frågade om Emma inte var klar, men då låg hon på operationsbordet, och skulle göra så i minst 30 minuter till. Sedan skulle hon på uppvaket och det kunde ta en timme till. När klockan var fem körde vi i alla fall och vi fick sitta i väntrummet för hon var inte riktigt klar på op, och sedan skulle hon vakna. kl 19.30 öppnades dörren och en glad men orolig Emma dök upp. Hon skulle berätta att hon hade så ont och att hon saknat oss och allt annat på en gång. På vägen hem gnällde hon mycket fast hon somnade då och då.
Medicin hade vi hämtat på ICA Maxi i Hässleholm innan och hon fick två sorters antibiotika på kvällen och lite, lite mat och massor med kel.
Hon har kissat på kvällen, men jag fick ta av tratten då för det funkade inte att kissa med den på.
Efter en orolig natt med pip och gnäll och kel sover hon nu på golvet i köket, lilla stumpan.
Nu får vi hoppas allt läker som det ska, och jag försöker verkligen sköta det efter alla konstens regler.