Emma har blivit bättre efter att hon fick tabletter mot urinvägsinfektionen och njuter av att kunna ligga på gräset och kolla fåglarna. Men det är inga fåglar som får landa i trädgården eller sätta sig på staketet, då blir de bortjagade direkt.
Förra lördagen var vi Vetlanda och tittade på rc-tävling. Jessica, vårt duktiga barnbarn tävlade. Det var varmt och dammigt.Jessica körde säkert och fint och blev TQ och vann tävlingen. Grattis Jessica !!!När vi kom hem på lördagskvällen var vi så trötta och gick och la oss. På söndags morgonen upptäckte vi att någon slängt en sten på ett fönster i stora rummet (utåt gatan). Förmodligen var det festande ungdomar på väg hem från dammarna i fredags där de hade fest. Ganska onödigt!

Mimme och Nana kom med choklad och blomma (det var ju Mors dag) och vi fikade. Sedan gick de en runda med Emma 🙂 och Nana borstade henne.På eftermiddagen kom Micke och Jessica och de hade också en blomma med sig. Det är så roligt när man blir ihågkommen 🙂 Eftersom det var formel 1 på tv gick vi ner i källaren och tittade på det och mumsade på kakor och tårta.