I onsdags kväll blev Emma lite krasslig i magen och i går fick hon äta ris med fiskbullar, vilket hon verkligen uppskattar.

Dock tycker hon inte om att vänta på maten… Det tar ju lite tid att koka riset och sen att svalna också. Inte populärt.Sedan så åt hon med god aptit, men slicka uppe på sin nos, det kan hon inte. Tror tungan är lite för kort?!! 🙂
Sedan gick vi en härlig runda i blåsten och snön med Lena och Watson. Emma är pigg och glad igen 🙂
När vi kom hem så sopade jag snö och då kom vår granne, Flee, ja hunden alltså och hälsade på Emma. Jag lät Emma vara med när jag tog bort snön. När Flee precis gått in till sig dök Bella, en flatte (flat coated retriever) som bor ett par gator härifrån upp på vår uppkörsel. Hon hade inget halsband och ingen Husse eller Matte syntes till. Jag släppte in Emma och tog Emmas koppel på Bella och gick för att lämna tillbaks henne. En glad hundvakt, han passar Bella på dagarna och han har en egen flatte också som heter Siri. Bella hade lyckts rymma när han öppnade dörren. Hon gör det lite då och då. Han var jätteglad att jag hade tagit med henne ”hem”.Vi önskar alla en riktigt skön helg !!