Fredag den 13 styrde vi kosan mot Tyskland med husbilen. Vi stannade först i Burg och handlade lite sen åkte vi vidare mot Heligenhafen där vi övernattade på ställ-platsen.På lördag morgon fortsatte vi mot Greven, där vi var i somras. En jättefin camping vid Marinan vid floden. Tyvärr var det överfullt där så vi fick fortsätta till ett Autohof längre ner i Tyskland.Vi hade med oss en tårta som vi åt på kvällen. Emma gillar också tårta…Får jag äta min bit nu ????Det smakar jättebra, tycker Emma….
På söndag förmiddag fortsatte vi till Bernkastel Keuss Graach vid Mosel. En jättestor ställ-plats vid floden som tar 130 husbilar. Det var nästan helt fullt där också så vi fick stanna på en plats uppe mot vägen. Nästa dag kunde vi byta till ”vår” plats vid floden, när de som stod på den skulle köra vidare nedåt längs Mosel.Vi stannade här till onsdagen och hade det jätteskönt och mysigt. På förmiddagarna var det dimma och lite kyligare, men vid middagstid kom solen och det blev sommarvärme 25 till 27 grader. Så var det varje dag, och vi kunde sitta ute i solen och njuta…

Onsdag åkte vi vidare till Enkirch, också detta vid Mosel.Torsdag morgon körde vi vidare mot Schlusselfeld där Morelo-fabriken ligger, och stannade på deras fina ställplats.Vi hade avtalat med Andreas på Morelo att komma dit och titta på en Empire Liner och hade lite frågor till honom. Vi fick veta vad vi ville och även se allt vi ville. Efter det styrde vi kosan hemåt. Det fina sommarvädret slutade en bit upp i Tyskland och det började regna och blev kallare. Vi övernattade på en Autohof i Schwarmstadt och körde vidare hemåt…Man kunde se regnbågen….
Vid tvåtiden var vi hemma igen på lördagen, efter en underbar vecka med sommarvärme och sol 🙂