På fredagseftermiddagen styrde vi kosan mot Borstahusen, våra vänner Madde och Greger skulle komma inom ett par timmar när de slutat jobbet.Ja då var vi på plats 🙂Emma väntar på Madde och Greger….När dom kommit så hade vi kräftskiva. Vädret var fint och vi satt ute hela kvällen utan att frysa eller bli blöta 🙂Vi träffade en trevlig tysk familj med husbil. De skulle fortsätta ner till Trelleborg och nån Vikingaby där nere innan de åkte hem till Tyskland (Köln) igen.Vi träffade också ett par med en jättefin goldenkille, Ivo hette han. Emma ser dock inte för begeistrad ut …
Mycket trevlig kväll, nästa dag promenerade vi till hamnen och satte oss och drack en öl på Pumphuset.Det smakade gott för det var ganska varmt i solen 🙂Det var massor av fåglar längs strandenLite senare när vi kommit hem igen kom Mimme och hälsade på. Vi åt Chili con carne med vitlöksbröd och sallad, det var jättegott! Det blev en lugn kväll för vi var trötta efter förra natten då vi inte kom i säng förrän närmare två.
Nästa dag skulle vi checka ut och åka hem, men lufttrycket i dämparen bara pös ut. Vi fick ringa till bärgarna och de kom och hjälpte oss. Tyvärr regnade det så de blev ganska våta. De kom med två bilar och med gemensamma krafter och kunskaper löste dom problemet. Det var bälgen som hade hoppat av sitt lägen. Men som sagt de fixade det på plats, Tacksam för att de har så fin personal och service!!

Och vi kunde köra hem efter en härlig och händelserik helg.