När vi körde hemifrån på söndag 30 juli var det regn och rusk, men ju längre upp vi kom ju bättre blev vädret.När vi kom fram var vi ensamma på parkeringen/campingen förutom några containers som stod vid ena sidan. Vi fick faktiskt den bästa platsen (tycker vi)Men snart fylldes det upp på campingen med husvagnar, husbilar och bilar.Själva tävlingen började med registrering av förare och bilar på måndag eftermiddag. Micke, Jenny och Jessica kom fram vid middagstid och vi satt och fikade och pratade lite utanför husbilen i solen. De bodde på hotell i Eskilstuna.Vårt kylskåp ville inte gå på gas, så vi fick köra det på el när vi var där, men det gick lika bra. Vi har beställt service till det i slutet av veckan här hemma.Banan är lång med många hopp och riktigt kul att titta på, och jag tror den är kul att köra på också, krävande, men kul.På tisdagen började tävlingen med fri träning, de flesta av eliten i hela Europa var där, inklusive David Ronnefalk från Blekinge som är flerfaldig Europamästare . 168 startande från alla Europas länder och fint väder hela tävlingen. Annars regnar det alltid i Eskilstuna.Emma trivs på tävlingarna, hon träffar både nya och gamla vänner som kelar och klappar henne.På onsdagen var det invigning. Alla förarna promenerade in landvisNorgeSverige.
På torsdagen började kvalen. Här är Jessicas bil.Här är den igen 🙂Efter att man har kört skall man vara bilvändare och hjälpa till att vända bilar .
Emma sover i soffan i husbilen.På fredagen kom Mimme och Albin och hälsade på. Mimme hade godis och en leksakgris till EmmaAlbin och Mimme bodde i tält vid banan och hade roligt med Danskarna på kvällen, det blev nog några öl här…. 🙂På lördagen var det finaler. Jessica hade kvalat till semifinal direkt efter fin körning i kvalen. Dock ville det sig inte helt i semin och hon blev första utslagna i semin trots superkörning. Hon slutade på en fin 14:e plats i resultatlistan. Inte dåligt av en tjej på 14 år!! Det var en stolt Farmor och Farfar som åkte hem… Inte bara för det fina resultatet utan även för att hon är en sån fin tjej, vårt barnbarn!

Fint väder hela veckan, och så fort vi lämnat banan startade det att ösregna. Tänk sån tur de hade med vädret.