I fredags styrde vi kosan mot Vetlanda där det skulle köras Sverige Cup deltävling 1. Jag lyckades få ”Älgen” med på kort denna gången,, annars missar jag alltid att få upp kameran i tid.Banan såg jättefin ut med mattor och lera, men fy katten vad det dammade! Jag har nog sugit upp ett kilo lerdamm från i husbilen. Emm var vit och fin när hon kom dit, men det var en ”svart/brun” hund vi kom hem med. Som tur är verkar det som om man kan borsta bort det mesta, jag ger det ett par dagar till och ser om vi kan slippa bada henne nu, hon har ju två veckor till innan det är dags för frontlinen.

Vi tittade på Formel ett kvalen på lördagen på tv. Själva racet fick vi se när vi kommit hem från Vetlanda på söndag kvällen.
Det var mycket, mycket varmt men det blåste en del också så vi hade ganska svalt i husbilen. Den var parkerad precis utanför stänget med superutsikt över hela banan 🙂Bilden är från fredagen när det inte hade kommit några husbilar och husvagnar. Men det blev fullt efter ett par timmar.Tävlingen var spännande och bjöd på mycket tajt körning. Jessica, vårt barnbarn blev tvåa i tävlingen efter David Ronnefalk. Hon körde mycket fint och ligger alltså tvåa i cupen just nu 🙂Vadå ”korven slut” !!??!!?? Jag luktar ju den däruppe på diskbänken…. Mig kan du inte lura, säger Emma.