I tisdags morse, sex på morgonen, åkte vi med husbilen till Kristinehamn (Husbilslandet) för att få gjort fukttest och lite annat. Det blev kallare och kallare ju längre norrut vi kom.

Snö vis sidan av vägen och rejäla vågor på havet… Vid tolvtiden var vi framme.Husbilslandet hade spännande påskris tyckte Emma. De hade en helt ny service hall och den skulle invigas på Långfredagen. Vi hade tänkt att vara kvar där till lördagen, men det blev för många dagar och dåligt väder var det också, så vi körde mot Sjötorp. Men där var deras ställplats väldigt lerig och lös, och med en hund hade det inte fungerat så vi fortsatte vidare hemåtVi körde till Lundåkrahamnens ställplats i Landskrona. Vi hade aldrig varit där förr, men många har berättat att där är fint. Och det var det verkligen!Vädret var också bättre härnere, sol och vind och regn mest på nätterna.På Skärtorsdagen var det fullt med husbilar ca 60 stycken och många fick inte plats utan fick köra iväg igen. Mycket att titta på i hamnen fanns det också och små fina sandstränder som säkert är välbesökta sommartid.
Björkarna håller precis på att slå ut…
På långfredag kom Mimme och hälsade på och vi fikade i husbilen.I morse styrde vi kosan hemåt och vädret var sämre med regn. Uppåt i Sverige har det snöat mycket och vägarna är hala. Det känns skönt att vi åkte söderut när vi gjorde 🙂 Nu firar vi påskafton hemma och har det skönt 🙂
GLAD PÅSK !!!