I fredags åkte vi till Ullared. Vi kom fram ganska tidigt på eftermiddagen så jag passade på att handla lite innan Greger och Madde kom med sin husbil till campingen. Vi fick inte stå på den vanliga campingen utan på en grusparkering på ett annat ställe. Det var bra med ström och så, men det blev rena lervällingen när bilar körde där.
Jag såg en liten asfaltsgång som gick i en stark backe uppåt, jag trodde det var en genväg till varuhuset, men tji fick jag. Det var en stig som gick till badsjön, men man kunde gå över på en flytbrygga så man kom till Gekås varuhus. Husse och Emma gick med på rundan men sedan gick de tillbaka till husbilen.
Det var ganska ledigt på fredagen så jag handlade mer än hälften av det jag skulle ha.När jag handlat klart hade Madde och Greger också kommit fram. På fredagen var det Madde som bjöd på mat. Jättegod chili con carne med sallad och bröd. Till efterrätt blev det Tiramisu, jättegott och Irich coffeeJag läste på facebook att det skulle vara gratisbussar från hela Sverige med Rolfd Flyg och buss både lördag och söndag. Hade jag vetat det innan hade jag nog inte åkt denna helgen. 127 bussar kom det fulla med folk. Det var jättetrångt och varmt. Men jag fick handlat det mesta och hittade en fin vårjacka och ett par tröjor samt ett par skor. Jag orkade inte gå mer i varuhuset utan gick hemåt mot husbilen och Madde shoppade vidare. Inte mycket snö i skidbacken precis. Greger, Husse och Emma hade ätit korv och bröd i husbilen och hade det mysigt där när jag kom hem. I dag var det min tur att bjuda på middag och det blev en kycklingrätt med bacon och annat gott i. Vi tittade på Melodifestivalen, men det var inte speciellt bra låtar med tyckte vi.

På söndag förmiddag åkte vi hem igen efter en trevlig helg !