Då har vi varit inne på Lunds Djursjukhus och Emma har fått en fettknuta på sidan av bröstkorgen och en annan liten knuta på huvudet bortopererade.Kvällen innan, alltså i måndags fick Emma inte äta något efter kl 20.00, bara dricka. Här sitter hon och tittar på djurprogram på tv:n.
På morgonen så tyckte hon det var jättekonstigt, hon fick inte slicka våra yougurtsburkar eller öppna sin julkalender med Husse eller ära någon mat alls. Men det gick det med och kl 7.30 lämnade vi henne på Djursjukhuset.
Hon blev sövd och knutorna avlägsnades och vi hämtade henne vid tretiden. Hon blev så glad att se oss! Tratten hon fick var för liten så vi skall byta den mot en större som vi har här hemma sedan hon kastrerades. Det är risk att vi river upp såret i pannan med den lilla.Natten gick ganska bra och det var bara en gång hon gnydde lite, men hon somnade snart igen när jag suttit en stund hos henne. Hon har fått låna en t.shirt och strumpor så hon inte skall kunna riva upp såren och stygnen med tassarna.
Nu sover hon gott i våra sängar… (bilden) Den 23 dec skall vi åka in och få ta bort stygnen.
Lilla älskade Emma, hoppas du snart blir piggelin igen …