Min älskade Far dog på sjukhuset, den 1 november kl 3,15 på natten efter en kort tids sjukdom. Hjärtat orkade inte mer. Men han har haft ett långt och händelserikt liv. Han blev hela 98 år.
I lördags reste vi iväg i lugn takt med husbilen mot Zurich där begravningen skulle ske den 8 november. Vi rastade på en Autohof de två första nätterna. När vi kom fram till Zurich var det jättemycket vägarbeten och stängda vägar i centrum. Vi irrade runt med vår GPS i en timme innan vi äntligen kom fram till Campingen. Det var inte den bästa campingen vi har varit på men det gick ju en natt. Inte ens någon personal som ville ta emot betalning !!!???!!! Vi körde därifrån tidigt och styrde kosan mot Friedhof Manegg där Brandt-familjen har sin familjegrav. Vi träffade mina kusiner Sven, Björn med fru och barn, Karin, Madeleine (min syster) och hennes sambo Jan utanför kapellet. Sedan gick vi till familjegraven och Pappa begravdes vid Mamma i en urna. Väldigt vackert och känslofyllt. Alla fick en chans att säga farväl och lägga lite rosenblad på hans nedsänkta urna. Sedan gick vi vidare till kapellet där det var begravningsgudstjänst för Pappa. Det var en präst från Svenska kyrkan som höll i det och han pratade både Tyska och Svenska så alla skulle förstå. Musiken var Bachs Air och Ave Maria, mycket vackert.
Sedan gick vi till en restaurant och åt middag allihop och efter det reste Berne och jag vidare mot Sverige.
Det var jätteroligt att träffa allihop, men kanske mest av allt min Lillasyster Madeleine. Vi har inte setts sedan 2003 vid Mammas begravning.
Det hade blivit kallare och efter att vi stannat på halva vägen hem så hade det snöat. Men vi slapp snöstorm och vägarna var fina.

Vi har haft det varmt och gott i husbilen hela tiden också…och Emma sover så gott i husbilen….Jag tror hon väntar på nåt gott här !En annan sovbild på Emma under resan……