Emma på Lunds djursjukhus i fredags, hon ser inte för lycklig ut….
De hade fått en del av provsvaren och bland annat hade hon förhöjd sänka, lite blodbrist och fortfarande lite feber 39,6. De ville göra ett ultraljud och se så det inte var något annat som spökade, så vi åkte in med henne igen. Det enda de kunde se var lite förstorad mjälte så med de symptomen hon hade trodde de att det var anaplasma hon hade fått och hon fick medicin som hon skall ta 10 dagar.
Vi hade bokat camping i Ullared och eftersom vi har aircondition och hon ligger lika bra i husbilen som hemma så åkte vi iväg. Dock höll vi koll på henne hela tiden och febern gick ner nästan direkt så hon svarade bra på behandlingen. Emma och Husse satt i husbilen och tog det lugnt medans jag handlade.Det var en riktig värmebölja dessa dagarna, så Husse och Emma hade det mycket bättre än mig som fick dra kundvagnen hem i värmen.

De höll på att bygga om och spränga berg vid varuhuset, så man fick gå en längre sträcka än normalt och det var flera backar, puhhh…. Jag var helt slut när jag kom till husbilen igen.
Vi lagade mat och hade det riktigt mysigt och på söndag morgon åkte vi hem igen.
I går var det Sveriges nationaldag och vi hissade flaggan.