I går morse åkte Husse och jag till Jönköping och Husvagns och Husbilsmässan på Elmia. Magnus hade lovat att passa Emma och vi körde dit vid 7 tiden lämnade vi henne. Hon har haft en underbar dag med massa aktiviteter, kel och promenader 🙂

Vi åkte iväg och var framme vid 10 tiden. Det var enormt mycket husbilar och bilar fast det var torsdag och första dagen på mässan. Vi fick parkering nästan vid ingången och sedan gick vi först till Concorde och tittade på deras bilar, sedan fortsatte vi till Morelo och tittade där. Det finns precis all lyx man kan tänka sig i dessa bilarna. Det skiljer sig lite mellan de båda märkena fast planlösningarna är lika. Morelon har tex smarta skolådor i trappan när man går in och fint vitrinskåp med tv bakom som sänks ner, lite djupare köksskåp mm. Concorden har nästan finare köksbänk men inget justerbart bord som Morelon. Sängarna, dusch och bad är nästan exakt lika. Morelon har ett kylfack för 4 petflaskor framme mellan förarstolarna, ganska coolt faktiskt. Jag gillar nog mest Morelo …..
Nu drömmer vi ……
Vid sextiden var vi hemma igen, och möttes av en lycklig Emma. Hon har verkligen haft en toppendag med sin ”Mimme”. Hon sov sedan gott hela kvällen, natten och morgonen.