Nu är det länge sedan jag skrev på bloggen igen. den 23 juli åkte vi upp till Husbilslandet vid Kristinehamn och tittade på en ny husbil.Vi får se om det blir där vi handlar den nya, men Morelon är den som vi gillar bäst.Sedan fortsatte färden till Eskilstunas nya rc anläggning. Den är verkligen fin! Och vädret var fint också ända till lördag kväll, sedan regnade det hela natten och det kom några skurar på morgonen också. Campingen var nere vid Gröndals motorarena. På fredagen körde dom nån sorts driftingtävling med stora bilar, vi hade perfekt utsikt från husbilen.MK Eskils bana och hela anläggning var superfin, och tävlingen flöt på precis som den skulle.


På söndag förmiddag var det stora regnpölar överallt på parkeringen och väderleksrapporterna sa att mer regn var i antågande, så vi packade ihop och styrde kosan hemåt. Emma var jätteglad att vara hemma igen 🙂
I går körde vi ner till Kävlinge zoo och fick klipp hennes klor, och i måndags var vi på Elgiganten och handlade microvågsugn och dammsugare till Husses mor.
I dag badade jag Emma så nu är hon ren och fin och luktar gott! I morgon blir det Frontline igen…..