I torsdags styrde vi kursen mot Simrishamn och Tobisviks camping. Det har regnat en del och varit kallt, men även varit sol och varmt. När vi kom fram grillade vi korv och satt ute tills det blev för kallt, sedan flyttade vi in i vår husbil. Jörgen och Lisbeth var också här med sin husbil så de var såklart med också. Vi satt och pratade och hade trevligt till ganska sent. Men vi sov till 9 nästa dag och det var riktigt skönt.

Vi promenerade till fiskaffären och handlade rökt ål, och lite annat gott. Det är en skön promenad. Madde och Greger hade fått ta med sig Kenzo och han mådde som en prins i deras husbil. Promenaden var inget problem för honom, han skuttar hit och dit hela vägen så han sprang nog 10 gånger så lång sträcka som vi gick 🙂På eftermiddagen kastade vi lite pil och ringar. Gissa vem som blev sist?

Klockan 4 satte vi igång med matlagning och Henke kom också hit med jordgubbar och var med på vårt midsommarfirande. Jörgen och Lisbeth hade en god hemmagjord glass till gubbarna, mums. Som vanligt äter man för mycket, fast man tycker att man tar så lite. En trevlig och kul kväll blev det.På campingen var det ett helt gäng som hade åkt dit med traktorer och husvagn.

Nästa dag, lördagen, promenerade vi lite, åt resterna från dagen innan, solade och bara tog det lugnt. Och på söndag förmiddag checkade vi ut och körde hemåt igen. Vi tittade på formel 1 på tv och stökade med husbilen (städa, tömma vatten, wc etc etc) så den skall vara klar till nästa resa.