I dag skall vi bara mysa hela dagen, Emma och jag. Vi började redan när väckarklockan ringde, då släppte Husse in Emma i sängkammaren och Emma hoppade upp i sängen till oss och la sig som vanligt med huvudet på min mage och tassen på min arm. Sedan efter en halvtimme gick Husse ner och duschade och vi mös ett par minuter till i sängen, sedan hämtade vi tidningen och Husse gjorde rostade mackor till frukost.

Sedan körde Husse till innebanan. Han skall vara tävlingsledare i dag. Jag duschade och kollade lite på datorn och strax skall vi gå en runda, men jag har inte bestämt mig för vilken väg vi skall ta i dag.Vi har fått hägrar vid dammarna nu. Om ni tittar riktigt ser ni en som flyger bort i mitten på bilden. Det är jättekul, det är länge sedan jag såg några vid dammarna, flera år faktiskt. De har mer hållit till vid ån istället.

Det blev en promenad ner till Möllan och sedan backen upp till Högsvägen som går mellan Lödde och Kävlinge.Här är ankornas och gässens hus, mitt i vattnet, det har verkligen kommit mängder med vatten i år, deras hus ligger på en udde uppe på land i vanliga fall 🙂

Vi tittade på höns, det ligger en bondgård längs vägen som har många höns som går fritt i trädgården. Toppenkul tyckte Emma. Sedan fortsatte vi ner till Vikenbadet och hemåt. Magnolian som vi såg hade stora knoppar, och man kan nästan urskilja små musöron på trädet med hängen (vet ej vad det heter). En skön, härlig promenad i det sköna vädret.