Här är vår lilla sömntuta, hon passar på att gosa i våra sängar när jag håller på med annat i huset. Det regnade ordentligt i morse, men nu lyser solen så strax skall vi gå ut, Emma och jag.

Nu tvättar jag grus. Ja, det låter konstigt kanske, men det är till vårt akvarium. Vi har tömt allt i det och nu tar vi ny grus, köper nya växter och nya fiskar.Husse är på innebanan. Det är tävling i dag och han är tävlingsledare. När han kommer hem sticker vi nog till Zoo-giganten och fixar lite kopplingar och annat smått och gott samt växter.

Nu har vi varit en runda, mellan skurarna ! Vi träffade ”Norrmannen” som bor ett par hus bort. Han hade varit ute med sina tre hundar. Han sa att nu har vi fått vildsvin här i skogen. Han hade sett en flock på 6-7 djur i gårkväll 40 m från sitt hus. Vinden hade legat så att de inte märkte honom och det var mörkt. Han hade en pannlampa och deras ögon reflekterades i ljuset. Hu, jag som var så glad att vi inte hade sådana här i våra skogar. Det är kanske dem Emma skäller på, på kvällen?