Nu har vi varit en tripp till Ullared och haft skoj. Det var Madde och Greger och vi som åkte upp med våra husbilar i fredags vid tre tiden. När vi var framme var det kol mörkt. Vi checkade in och fick bra platser för våra bilar. Madde hade gjort Taco-middag och en taco-paj därtill som var sagolik. Vi åt i Maddes och Gregers nya fina husbil. Emma fick också vara med och la sig på sin dyna och sov.(bilden)

På lördag morgon sov vi lite längre än vanligt innan vi gick upp och åt frukost. Sedan gjorde Madde och jag oss klara för att shoppa i varuhuset. Emma fick ha en ”Husse-vovve dag” ihop med Greger. Det var kö när vi kom fram och den var jättelång (fast det var ingenting mot vad den blev senare på dagen), men den rörde sig hela tiden så det gick ganska fort. De hade släppt in 5000 människor när vi kom och skulle snart stoppa insläppet, men vi kom in.Vi gick först till Häst och hundavdelningen. Jag hittade en matskål till Emma som skall göra att hon får jobba mer för att äta sin mat. Och den fungerar perfekt 🙂 Madde handlade en sadel-hängare till en arbetskamrat som har häst. Sedan satte vi ¨åra vagnar och handlade flytande tvål, disk och tvättmedel, schampo och en massa andra saker. Här är en bild inifrån butiken. Mycket folk överallt och jobbigt att ta sig fram.Denna gången tog jag foto på kundvagnens nummer, det missade jag sist och vad händer då, då blir man av med vagnen, och hur kul är det när man har fyllt hela vagnen med saker man vill ha? (Vi hittade dom igen den gången som tur var) Och nu tog vi foto och då blir man inte av med dom, perfekt !Vid ett tiden ringde vi till Husse och Greger och de kom upp till korvkiosken utanför varuhuset och vi satte oss och fikade. Korv med mos, det smakade perfekt efter all shopping. Sedan promenerade Husse, Greger och Emma iväg igen och Madde och jag fortsatte att handla. Vi hittade många fina saker. Bland annat tröjor, blusar och underkläder till oss. Och skjortor, tröjor, kalsonger och strumpor till grabbarna samt handdukar i alla storlekar och ett ur-snyggt överkast till våra sängar hemma.

På lördag kvällen satt vi i vår husbil och festade. Vi rättade V-75 raderna, men det var ingen vinst denna gången. Jag hade gjort en köttgryta som jag värmde och ris därtill och Madde hade sallad från gårdagen. Jättegott! Men vi (Madde och jag) var jättetrötta efter allt trängande och sorl i varuhuset så det blev en ganska tidig kväll. Vi sov gott och sedan vaknade vi halv 8 och åt frukost i lugn och ro. Vi checkade ut och styrde kosan hemåt. Där packade vi in allt vi handlat i huset och sedan kom barnen på eftermiddag och firade Husse på Fars dag.

Nästa gång vi åker till Ullared blir det på våren när det inte är så mycket folk. Men vi hade jättekul och det var en superhelg !