Emma som just har gett mig Kvällsposten, då får man ju en liten godbit, det är den hon väntar på här.Nu närmar det sig, tror jag slickar mig om munnen snart….

I kväll skall vi ha fest och Greger och Madde kommer hit. Husse hämtar dem i Lödde med bilen. Husse och Greger är på innebanan nu och tävlar mot varandra, dom har jättekul ihop dessa två 🙂 Sedan äter dom säkert ”Melle” (en sorts knackwurst från Lund) dom är jättegoda. Klubben säljer sådana i kiosken på lördagar.

I går städade vi huset och dukade, i dag har jag bäddat nytt, städat WC och snart blir det dags för räkmackor och tårta och förberedelse av maten. Hoppas vi vinner på V75 nu, det är på tiden…, fast vi har så kul ändå när vi ser på loppen så det gör inget om vi inte vinner, men det hade vart kul i alla fall ::))

Tänk vad man kan bli glad för små saker, jag fick ett födelsedagskort häromdagen från min lilla syster i Stockholm. Tänk vad glad jag blev 🙂 Det har varit lite si och så med kontakten mellan oss, men nu fick jag detta kort med ett jättesött innehåll (skrivet) Tack Madeleine, jag blev så glad !!!!