Emma med sin älskade Nalle. Hon håller den så försiktigt i tassen, och inte alls hårt. Alltid när vi kommer hem, eller vi går upp på morgonen eller när någon annan kommer så hämtar hon Nalle. Hon måste ha något i munnen verkar det som. Ibland missförstår dom det och tror hon vill leka . Då drar de i Nalle som för att kampa om den och när Emma släpper taget, hon är ju så rädd om den, då kastar de iväg Nalle och vill att hon skall fånga den och komma tillbaks till dem. Men se, det vill inte Emma. Nalle är bara mys och hålla nätt och visa.

I dag skall vi börja putsa fönster. Vi tar bara ett par i taget. Vi har en sådan där Kärcher fönstertvätt och den fungerar super. Till och med så bra att Husse köpte en till husbilen smiley

I dag börjar träningen för VM 1:8 Off road på Sicilien, Italien. Det är bara två Svenska förare med, David Ronnefalk och Christoffer (Coffe) Svensson. Det var fler Svenskar anmälda från början, men nu är det bara dessa två som försvarar de Svenska färgerna. Vi håller tummarna för dem och hoppas på fina finalplatser.