Denna helgen har vi varit i Tomelilla på RM i 1:8 Off road (radiostyrda bilar). Vi åkte dit med vår husbil på fredag morgon och allt var frid och fröjd tills vi skulle sätta på tv:n, den fungerade inte. Sedan kom vi på att det var mer som inte fungerade på 12 v. Men under dagen efter att vi kollat alla säkringar (ingen var sönder) så fick vi det mesta till att fungera, dock ej tv:n, men det kan man ju leva med.

Helgen har bjudit på väldigt växlande väder, sol/regn, vindstilla/blåst, värme/kyla. Husse var tävlingsledare och hade att göra hela dagarna med att få tävlingen att flyta på utan problem. Det var första gången vi var på denna banan och det var ett jättefint arrangemang, Banan var preppad och höll mycket bättre än vad jag trodde den skulle göra, det var ström till alla campare även under dagtid ! Ett stort plus ! Servering med dagens rätt och superfina mackor, en kiosk med hamburgare, varm korv och annat gott, gott om soptunnor som tömdes var dag, och sist men inte minst ett meketält !Emma hade fått på sig sin rc-sele med Kyosho på 🙂

Här är en söt liten husvagn, det syns att den är för rc-tävlingar. Perfekt för 2 personer…

Dålig bild, men den visar prisutdelningen. 1:a blev Christoffer Svensson, 2:a Kennie Ekenstierna och 3:a Johan Balsberg. Efter prisutdelningen skulle vi starta husbilen och köra hem. Den visade felmedelande i displayen att man skulle kontakta verkstaden och den fungerade inte i mer än en växel. Vi kunde ju inte stanna där utan begav oss hemåt efter kontakt med merzedes i Malmö. Vi kunde inte köra i mer än 50 km och gissa om vi var populära på 1-2 vägarna där vi fick jättelånga köer efter oss. När det blev 2 filig väg igen körde dom om och tutade etc på oss. Till slut kom vi hem och nu har vi beställt tid till i morgon på verkstaden. Till historien hör att vi har haft den inne på service för en vecka sedan…… ??!!

I går och i dag har jag skyndat på med att städa den, tömma toan, och allt annat så den är klar att åka iväg med till verkstaden igen.

Emma har blivit borstad, hon skulle så klart lägga sig i kardborrar, och de sitter hår vill jag lova, men nu är de borta 🙂