Tänk vad fem semesterveckor går fort !

Torsdag morgon åkte vi till Frankfurt am Main i Tyskland. Där mötte vi upp med Madde; Greger och Coffe samt ett par andra Svenska rc-förare. De skulle träna inför EM som skulle börja om ett par dagar. Varmt väder och sol var det och Madde och jag (och Emma förstås) passade på att gå en låååång runda. Vi gick på en cykelväg längs järnvägen som sedan veka av lite inåt landet i skog och längs åkrar. Emma var ganska trött när vi kom hem och drack massor. RC banan i Frankfurt hade ändrats jättemycket sedan vi var där 2006. På lördagen åkte Husse, jag och Emma vidare till Sand am Main, där Europamästerskapen 2014 skulle gå. Vi fick en jättebra plats för vår husbil på campingen och vi höll en plats för Madde och Greger vid sidan om, så det blev perfekt ! Ovanför campingen växte det vindruvor, vi fick smaka på det lokala vinet (vitt) och det var jättegott. Banan var väldigt fin och låg i en backe, och arrangörsklubben hade verkligen gjort ett jättejobb. Glada, trevliga och tillmötesgående var de också. Nedan följer lite bilder…

Det var ett stort glatt ”Svensk Team” i år med många duktiga förare. Tävlingen började med

Måndag: registrering och besiktning, Tisdag: träning, Onsdag: träning och invigning, Torsdag: Kval, Fredag: Kval och låga finaler och Lördag: Finaler ( Den stora finalen, +40 final, Junior A final, Junior B final)

Vi hade jättesköna dagar med fin racing, slappande vid husbilen, rosé vin och Honey whisky mm och musik och trevlig samvaro med Svenska teamet. De hade jättefin och god schnitzel med pommes vid banan, men nu har vi fått tillräckligt för ett tag….

David Ronnefalk vann och är Europamästare för andra gången i sträck nu ! Både 2013 och 2014 ! STOOORT Grattis David !!!
Coffe Svensson körde även han i finalen ! GRATTIS !!!
Jessica blev fyra i Junior A finalen och Pappa Micke vann +40 finalen och Pelle Carlsson blev tvåa, GRATTIS !!!

Emma har stortrivts, hon har letat efter små söta hasselmusliknade djur som hade små hål överallt. De var supersnabba. Brun päls, små pepparkornsögon, runda små öron och 3cm lång svans. De höll till överallt.
Många som klappar Emma och flera hundar att hälsa på, promenader i omgivningarna och mycket godsaker, det gillar Emma.

På lördag kväll åkte vi hemåt och stannade på vägen och sov. Söndag kl 15 var vi åter hemma. Tänk vad skönt att duscha hemma och sova i egen säng. Emma var också glad och rullade sig i gräset i trädgården och lekte med ”kossan” !

Borta bra men hemma bäst !