I dag gick vi ner till rc banan för att sätta in soptunnorna som hade blivit tömda efter tävlingen, men de var redan insatta på sina platser smiley Tack, den som gjorde det !

I natt vaknade jag klockan 3 och tänk, fåglarna går visst upp då !?!? Det sjöngs för fullt och jag fick svårt att somna om igen. Det börjar nog bli ljust då och fåglarna tycker det är dag kan jag tänka.

En nyponros…..

Fästingar är ett gissel. I morse hittade jag en som satt i nacken på Emma. Hon kliade sig så när jag tittade satt den där, död givetvis för hon har frontline, men det var en stor röd plätt runt omkring. Jag har satt på alsollösning och det verkar som om det hjälper. Alltså, hur skall man göra? Emma älskar våra promenader och oftast har jag sele och flexikoppel på henne så hon kan springa lite mer som hon vill och snusa, men eftersom hon har sådan beslutsångest när hon skall göra ”det” eller kissa och springer runt och hit och dit innan hon hittar precis rätt plätt, som luktar och ser bra ut (i hennes ögon) och det skall alltid vara i högt gräs, då så finns det såklart fästingar där. Och fast jag borstar och känner igenom henne så missar jag alltid någon tydligen.

Och om jag skall ha henne i halsband och vanligt koppel nästan hela året, och hon inte får gå ut i det höga gräset, då tar jag ju liksom bort hennes promenadnjutning. Detta är ett dilemma.

Så här sött sover Emma på kvällen när vi tittar på tv. Hon har en fin mjuk luddig filt i soffan och lägger huvudet på armstödet som kudde.