Nu är tävlingshelgen över ! Kanonväder med sol hela helgen, Trevliga människor och full fart med racing hela dagarna 🙂smiley

Emma har varit med hela dagarna och strosar runt bland borden i serveringen och i köket. Hon frågar om hon får en smakbit och blir klappad och kelad med av alla.

Så Emma har stortrivts.

Det har tävlats hela helgen. Först träning hela fredagen + Dash for cash tävling. På lördagen var det träning igen och sedan kval och Juniorfinal och +40 final. Söndagen var finaldagen och det var den varmaste och soligaste dagen av dem alla. Jag tror alla har stortrivts och haft roligt, och det är ju så som det skall vara 🙂

I dag har Emma och jag låst bommarna vid banan och postat brev uppe i byn. Sedan har vi duschat, bytt lakan och tvättat dem, dammsugit poolen och lagt i klortablett, tvättat flera tvättar dessutom. Det blir ju lite smutsiga kläder under helgen.

Dessa söta blommorna fick Husse och jag på prisutdelningen. Det var verkligen en överraskning och vi blev jätteglada att vårat jobb i klubben uppskattas. Tack !