I går var det blåsigt och fuktigt när Emma och jag promenerade. Vi gick upp till Solbacken, ett gammalt dansställe där Husse och jag träffades för 41 år sedan.Kul att se det igen, där är ingen aktivitet längre vad jag vet. Sedan gick vi förbi hyreshuset på Trädgårdsgatan där vi bodde i en tvårummare på andra våningen som nygifta och Mikael föddes. Det var nära järnvägen och man kunde ställa klockorna efter tågen. Vi vande oss vid ljudet såklart. Vi flyttade till vårt hus, som vi bor i än i dag, julen 1974, och då tyckte vi det var för tyst , inga tåg hördes, men det har vi vant oss vid också.

Sedan gick vi längs gå-gången ovanför bebyggelsen mot Lackalänga, och sedan hem genom Furulundsskogen När vi gick förbi Konsum skulle Emma tvunget undersöka påskriset med fjädrar som de hade utanför ingången.Och så har vi en liten vovve på bordet igen, nu i en glänta i skogen.

I dag ser det ut att vara bättre väder, men det kan skifta fort. På dagens promenad matade vi ankorna i dammarna. Emma ville helst äta allt bröd själv, men hon fick bara ett par små bitar.Runt alla stigarna runt dammarna ligger det halvätna döda grodor nu. Kan det vara gässen som tar dem? Eller några andra fåglar?Vi gick förbi hästhagarna också,och det verkar som om de också har fått vårkänslor 🙂