I dag har hela dagen gått åt till att åka till Lund med buss. Jag hade fått en tid till Capio vårdcentral för undersökning. De tog prov på ett par pricar jag har i ansiktet för att vara på den säkra sidan. Små, små bitar, men jag fick plåster och kompresser som täckte halva ansiktet…. Jag var tvungen att gå hemifrån klockan 8 för den enda bussen som passade gick 8.37 och den var inne i Lund klockan 9. Sedan gick jag och tittade i butiker, men alla butikerna öppnade inte förrän kl 10. Jag gick in på ett café och beställde kaffe och en kaka tills dom öppnade butikerna. Jag hittade två fina tröjor. En svart med små prickar och en svart med vitt mönster fram. Dessa blev jag faktiskt riktigt nöjd med.

När jag bodde i Lund för många år sedan var det helt annorlunda än nu. Nu såg jag uteliggare, tiggare och trottoarmusikanter lite överallt. Sådant fanns inte då, och man kan ha olika uppfattning om detta.
Emma var hemma och passade huset när jag var i Lund. Hon är jätteduktig och i morgon skall vi gå en jätterunda, det har jag lovat henne 🙂