I går var det en hektisk dag. Först var det styrelsemöte på rc klubben, och efter det körde Husse med sin 1:10 elbil, han förbättrade sin varvtid till 14.00.
Vår lilla knähund… 🙂

Sedan när vi kom hem från innebanan gick jag en runda med Emma. Det var kallt !
Sedan när klockan var halv 6 kom Greger och hämtade oss med bil. Vi skulle rätta V-75 raden som vi turas om att köpa var vecka (Harry Boy) Inte någon vidare utdelning, bara 4 rätt i går. Veckan innan vann vi 30 kr 🙂 Men vi har kul !Sån här fin isbit (stjärna) fick jag i min whisky ! Till hästarna bjöd Madde på kallskuren Parmaskinka och lite annan plockmat. Jättegott!Här är det Madde och Greger som kollar på V-75.
Till middag fick vi planka med oxfilé, potatismos, ugnsgrillad tomat, baconlindad sparris och bearnaise sås. Riktig restaurant upplagt och supergott ! Till efterrätt serverades det chokladfondue med marschmallows (stavningen?) jordgubbar, ananas, och annat gott att doppa samt glass, mmmmmmmmm….
När klockan var tre, hjälp vad tiden gick fort, beställde vi en taxi hem. Väl hemma somnade vi direkt. En riktigt trevlig kväll hade vi!
Men kl 6 på morgonen startade väckarklockan och det blev radio, countrymusik, men Husse stängde inte den och jag brydde inte mig för jag hade öronproppar i öronen. Emma hade Husse släppt in så hon låg och sov med oss till klockan 9 när vi gick upp. Gissa om jag har varit trött i dag ?