I dag åkte vi till Dainty´s kennelträff hos Eva och Filip (i Mörarp utanför Helsingborg). Vädret var helt ok, fast lite kallt. Men solen sken en stund i alla fall. Emmas mamma (Astrid) var där och hennes syster Elsa.
Emma längst till vänster, sedan hennes syster Elsa och mamma Astrid till höger. Emmas andra syster Tindra, (som Eva har behållit) var också där, men hon hade sådan fart, så jag fick aldrig något foto på henne. Det var jättekul att träffa alla igen. Det var massor av goldens i alla åldrar, och alla lekte och hade kul, inget gruff alls.

De som ville prova på spår fick göra det. Filip hade lagt ut 10 enkla spår som man kunde testa, och de som ville prova på apport fick göra det.Efter det bjöd Eva och Filip på kakor, kaffe och glögg och hundarna fick leka därute under tiden.
Sedan var det dags för promenad i hagarna med alla hundarna lösa.
Innan vi åkte hem tittade Eva på Emmas öra, och det var öroninflammation i det högra. Troligen hade det kommit in ett par droppar vatten när hon blev duschad i november innan vi åkte på vinresan. Hon hade ju lite brunt i örat när vi kom hem därifrån (vinresan) och jag har haft öronrens i två veckor på Emma, men det har inte blivit bättre. Nu fick hon medicin utskriven som vi skall droppa i 3 ggr/ dag i 10 dagar.
Så här trött var Emma när vi åkte hem i bilen från kenneln. Vi ser redan fram emot nästa kennelträff!