Man kan lugnt säga att det var oväder i går kväll. Stormen Simone ven utanför knutarna och det regnade också. Det ser dramatiskt ut när vinden tar tag i regnet. Vi åkte till innebanan för jag skulle hämta några papper, och där var det full aktivitet och därinne märktes inget av blåsten.I morse när det hade blivit ljust tittade vi runt i trädgården, men allt som hänt här var en kruka med en en i som hade vält och sedan har vi blivit av med alla löven som låg på gräsmattan 🙂
Emma och jag har varit ute en runda på vår vanliga ”Rävarunda”. Här var många träd som hade vält. Jag har tagit lite bilder:

Det var lite svårt att gå på stigarna och ibland fick vi hoppa över, ibland gå runt om hindret. Det var ett väldigt konstigt väder, men jätteskönt, solen skiner och det regnar och ibland både regn och sol på en gång.
I morgon är det styrelsemöte på innebanan och på torsdag kommer Mats Göransson och kopplar in vår backkamera som vi skall ha framtill på husbilen (så vi ser en mur som grannen mittemot har) när vi skall backa in husbilen i vår carport.
På lördag kommer Madde och Greger och vi skall planera vidare på vår vinresa.
Här händer saker hela tiden.