I dag skall de sista stenen till rc-banan komma. Jag och Emma skall gå ner och öppna bommen och grinden när de ringer.
En rolig överraskning när vi kom hem var att jag hade vunnit en regnkappa i en tävling på Chic.se. Den hämtade vi i går på DHL utämningsställe i Kävlinge.
Så här ser den ut regnkappan. En riktigt rejäl och samtidigt snygg regnkappa! Nu behöver jag inte bli våt i regnet mer 🙂 Den kommer från Didriksons och kostar 1195 kr, en riktigt glad överraskning att det var jag som vann den! Tack, Didriksons och Chic.se !

Ovan är lite fler bilder från mässan. Överst ett par bilder från bassängen med den lilla bogserbåten som bogserade barnen i en gummibåt. Det var populärt !
Sedan den fina gamla lastbilen som sålde schampo och tvål mm. Och godis i mängder fanns det i godisstånden. (vi testade och det smakade bra !) Det fanns jättestora flygplan ochså, ett såg ut som en humla…. och en bild på en allé från hemresan, sådana fanns det jättemycket. En del var av päronträd och det låg drivor av päron runt dem. Vi fick köra på småvägar ibland för motorvägen var avstängd. Nu har vi en GPS (Tom tom för husbilar) och den skall ju ta ut vägar som man kan åka med husbil tycker man. Men nu fick vi åka säkert mer än milen på en liten smal väg, en smal allé med asfalt, men så guppig och hålig så vi kunde inte ens hålla 50 km om vi ville vara kvar på vägen. Husbilen studsade upp och ner ( minst en halvmeter kändes det som) men det var fjädringen som trycktes i botten och släppte igen . Hu, det vill vi inte testa fler gånger.
I övrigt gick resan jättebra. Emma var dock envis och ville inte kissa fast vi stannade flera gånger. Inte på kvällen i Puttgarden heller innan vi skulle sova passade det fröken. Men på morgonen då gick det. Hon höll sig i 15 timmar ! Hon har nog världens största blåsa.
Emma har fått Milbemax i dag (avmaskningsmedel) efter utlandsresan..