Vi startade resan till Leipzig i onsdags kl 6 på morgonen och kl 17 var vi framme. Vi åkte med husbilen så klart och där är jättefint att campa med ström, toaletter etc. Det var många Svenska förare med och tävlade, 14 st tror jag det var, och alla körde bra.
Emma och jag brukade gå en runda i vad jag kallar ”parken” utanför mässområdet. Där är gräs och Emma kan springa lite och nosa. Det tycker hon är kul. När vi är i hallen där rc-bilarna kör får hon ha fetvadds tussa i öronen. Ibland när hon skakar på huvudet åker dom ut, men vi sätter i dom igen.
Emma fick många nya vänner, alla ville klappa henne och Emma älskar att kela så det går så bra. Hon brukar lägga sig ner och njuta, ibland är det någon som ”klappar magen”

Några av förarna från Furulund var Tim och Robin. Robil kan koppla av lika bra som Emma….. Ser det bekvämt ut ?På Mässområdet kan alla som vill få åka med ett riktigt gammalt ånglok. Det ryker och tjuter, men är spännande tycker många. Själv hade jag inte pallat att köra alla dagrna fram och tillbaka med loket.Det var roligt att så många Svenska förare tog sig till Semi och Final. I finalen var det 4 svenskar och Micke och Jessica blev 3a och 4a, Balsberg 5a och Erik 6a. Stort Grattis till er alla ! En tråkig sak var att Mickes och Jennys stora bil blev saboterad under tävlingen på parkeringen. Någon hade raspat hela sidan framifrån och bak med något vasst föremål. Vad är det för Idi..t som kan göra nåt sånt? Bilen var bara ett par månader gammal dessutom. Tänk så mycket jobb och elände det tar med sig…. Hade man bara kommit på personen i fråga så …….. !
Emma fick slicka Husses och Mattes glassburkar, jättegott ! Men alla kom med korv, hundgodis, kex, och allt annat gott till henne hela helgen. Nu är det bantning som gäller.
Tänk att hon kan koppla av så totalt i allt kaos med bilar som låter, människor som spriner fram och tillbaka vid henne, högtalare som hela tilen låter med info till förarna och musik . I allt detta lägger hon sig ner och somnar helt lungt. Ibland kommer någon och klappar och pratar med henne och då är hon med på noterna , sen somnar hon igen. Så fort jag går ett steg är hon med ochföljer mig dit jag går.Emma på parkeringen.