I nat någongång mellan 23 och kl 6 på morgonen har det kommit en skur här. Man kunde se det eftersom det var ett par små pölar på vägen, annars var det torrt och fint överallt. Det är lite mulet också i dag, men ännusålänge inget regn. 20 grader står termometern på nu.I kväll skall vi veckohandla. Vi försöker äta lite mindre kaloririkt nu i veckorna, det blev ju jättemycket godsaker i semestern, så det blir mycket grönsaker och frukt. Emma gillar tomat, paprika, gurka, morot, potatis. Sallade spottar hon ut, undrar varför??

Azti och Mimme var och hälsade på en stund i gårkväll. Azti har blivit en jättehund nu, strax blir hon 10 månader. Det blir hårda tacklingar, och Emma är ju inte den som säger nej till lek, men jag blir faktiskt lite rädd att dom skall skada sig.

Nu har vi varit ute en runda. När vi gick var det bara mulet, men efter 5 minuter duggade det och sedan kom det mer och mer regn och åskan mullrade längre bort, så vi gick hemåt igen . Vi var kanske ute 45 minuter i dag, det fick räcka. Nu har vi torkat Emma och mina kläder åkte ner i tvätten.