I går var Britta och Stig här. Vi grillade helstekt oxfilé med potatisgratäng och massor med gurka, tomat och paprika till. Supergott ! Vi startade med en flaska rosé vin, och sedan rött vin från ”vår” vingård i Frankrike. Den är alltså inte vår, men det är den vingården vi åker till vart år och hälsar på hos Pascal och Claire, och är på Beaujolais nouveau festen hos.
Under tiden grillar vi och sitter och pratar. Emma har fått ben av Britta och Stig och ligger och njuter av det i lugn och ro. Jag och Husse fick en jättefin rosenbukett. På kvällen svalar det av lite och det blir riktigt skönt. Vi sitter med öppna skjutdörrar…

På morgonen vaknade vi vid 6 tiden och vi släppte in Emma till oss i sängkammaren. Hon lägger sig alldeles stilla på tvären i sängen och har huvudet på min mage. Sedan sover vi vidare en stund och klockan halv 8 gick vi upp.

När vi äter frukost i uterummet tar jag ett par foton av Emma. Hon njuter riktigt och sniffar i luften, rullar sig och bara slappar.

Lite senare gick vi en runda ner till rc-banan, och tänk, medans vi var där kom det ett par stora regndroppar och sedan kom solen igen och allt torkade upp på under 10 minuter. Samtidigt har det varit regnkaos i Jönköping och Göteborg…..
Vi kunde kanske fått lite av deras regn? Det hade växter och gräsmattorna tyckt om 🙂