I gårkväll kom vi hem från vår tripp till Reims, Frankrike, där det gick EM i 1:8 Off road (radiostyrt).
Bilden: Emma sover med huvudet på bordet när vi åker.

Vi startade lördag förmiddag och stannade på en mack i Tyskland (bland lastbilarna) och lagade mat, tittade på tv och sov. Sedan fortsatte vi resan ner mot Reims och vi kom dit vid midagstid på söndagen. Det var många Svenskar som campade med sina husbilar på banans camping, bla Svenssons, Hellstens, Balsbergs, Hassels, Linds och lite senare även Jörgen Andersson. Vi hade mycket kul och det var ett glatt gäng. Madde och jag var och handlade på ett stor varuhus som låg nära banan. Jag köpte två linnen och sedan lite mat och vatten också.

Bild: Husse, Emma och husbilen på Campingen vid banan. Det var sol och varmt hela veckan, såg inte en vattendroppe som kom uppfrån, och det gällde att leta upp skugga överallt, så vi var mycket uppe vid husbilen och skuggade för där fläktade det också lite. Men vi tittade mycket på rc-bilarna också. Det var ett stort gäng med Svenska förare och alla gjorde fina prestationer, men bäst var Christoffer Svensson som kom till semi och final och David Ronnefalk som var TQ ochvann sin semi och tänk, han vann hela tävlingen !!! Det var han verkligen värd, han har varit så nära så många gånger, ETT STORT GRATTIS DAVID ! Coffe kom på en hedrande 9 plats totalt, grattis till dig också ! Nu är dom två i Spanien och kör VM i 1:10 el, dom flög dit ifrån Reims.

Ovan är lite bilder från resan. När EM var slut åkte vi vidare till Zurich, Schweiz, och hälsade på min Pappa som bor där. Han fyller 95 år på söndag 21 juli. och i söndags 14 juli fyllde Husse år. Vi kom fram vid 11 tiden hos Pappa och vi parkerade husbilen och gick upp till hans lägenhet. Han har en tvårumslägenhet med balkong. Det är ett jättestort hus, eller rättare sagt flera hus, och det är för äldre och det är som ett hotell med roomservice, om man vill ha det, och jättefin restaurant med vita dukar och 4:a rätters midagar. Pappa bjöd oss på midag och det var helt suveränt gott. Först hade vi en frisk salladstallrik, bröd och smör, kalvfilé med grönsaker, jättegod sås och någon sorts pasta därtill. Vi satt utomhus under stora papasoller och det fanns massor av blommarrangemang överallt. Svalt och skönt i värmen. Till efterrätt fick vi Tiramisu med persika och glass och till sist kaffe med kaka. GOTT !!!! Och alla var så vänliga och Emma blev klappad och fick en jätteskål med kallt vatten. (Det smakade kan jag lova).

Det var jättekul att få träffa Pappa igen, det var ett tag sedan nu och han blir ju inte yngre. Vi räknade igenom att Emma hade åkt i Danmark, Tyskland, Belgien, Frankrike och Schweiz på denna resan. Nu har hon fått avmaskningspiller (Milbemax) som man skall ha om man är hund och varit utomlands.

I dag har vi handlat, tvättat husbil, tvättat 3 maskiner med tvätt, vattnat blommor, köpt presenning (vi skall måla planket där bak när det är fint och torrt och inte blåser) och snart skall vi grilla…..