Denna helgen har vi varit i Borås, (Regnets stad). Vi körde kl 14.30 hemifrån med husbilen och kom 3 timmar senare. Vädret var OK då, och när vi hade satt våra saker på plats (bord, stolar ute, ström etc) Vi grillade, och sedan kom det fler och fler husbilar och tävlande. RC racing, 1:8 off road är det som gäller, även om de skulle haft båt denna helgen)

När vi hade ätit samlades vi hos Familjen Svensson. De hade en ny husbil denna gången och detta var premiärturen. Den var jättefin. Vi satt under markisen och drack kaffe och lite annat därtill och hade kul och tiden bara försvann. Kl 1 gick vi till sängs och jag sov som en stock. Dock var jag jättetrött nästa dag, man är ju van att lägga sig kl 11 i normala fall. Greger och Madde hade sin lilla Papillon Nick med, han är visst 15 år men beter sig som en unghund med Emma och skuttar och studsar. Emma verkar dock förstå att han är gammal och tar det så lungt med honom.

Emma var också trött….

På lördagen regnade det hela dagen från och till. Det är synd, för banan är jättefin och rolig om det bara är torrt. Vi hade inte fått ordning på vårt Canal Digital kort, så vi tittade på DVD, High Chapparal. Jag hade köpt dem nu när de reade, och de var riktigt kul att titta på.

På lördag kväll grillade vi kycklingfilé. Smaskens ! Fast vi hade ingen ström, så det fick bli potatismos till istället för pommes frites. Men det var jättegott det också…

Under natten till söndag regnade det hela natten. Så här såg banan ut på morgonen. Då tyckte Husse och jag att det räckte, det skulle röstas om det skulle köras finaler eller ej klockan 10.30. Innan dess passade vi på att försöka ta oss upp med husbilen för gräsbacken som var alldeles kleggig, lerig, hal och blöt. Det gick nästan, ändå är bilen bakhjulsdriven och har dubbelhjul bak, men den stannade ett par meter från fast mark. Ove Petersen, (Stort TACK Ove !), hjälpte oss att bogsera de sista meterna med sin 4-hjulsdrivna bil, efter att Husse köpt två bogserlinor på macken intill.

Sedan fortsatte vi hemåt och lämnade ett regningt Borås. Väl hemma beställde vi festmidag från Milas restaurant. (Tournedos med vitlöksråstekt potatis och tryffelsås. Det var jättegott ! Men typiskt nog så skall ju allt hända i dag och Caddyn som vi körde med upp till Milas fick nåt hål eller nåt på ljuddämparen, så vi blev nästan döva innan vi var hemma igen. Detta måste fixas i morgon !
Jag har nu kikat på datorn, och sett att finalerna hade körts och det verkar som om det blev bättre väder framåt dagen. Det var nog bara Micke som körde av Furulundarna, förmodar att alla andra sparade på sina bilar, det tar hårt på både bil, servon, kullager och motorer att köra när det är så vått och lerigt. Nåväl, Mikael blev tvåa efter Andreas Edvinsson och kennie Ekenstierna blev 3:a. Grattis till alla pristagarna !!

En trött Emma…… i husbilen.