I dag har Emma myst med oss i sängen en stund, sedan åt vi frukost och nu har Husse åkt upp till Microracing och skall bygga ett garage.

Har ni sett sö fina mina blommor har blivit. Jag planterade dom för 1,5 vecka sedan. Den där bak fick jag i julas och det är en julros.
klockan 9 öppnar Busso träningen på banan, jag tror Emma och jag går en runda förbi och hälsar på, det är underbart väder i dag, sedan fortsätter vi ut på en promenad ut till ”Rävaskogen”, där är så skönt att gå. Kanske hälsar vi på kossorna, ja kvigor är det nog, fast både Emma och jag är lite rädda för dem….

Så, nu har vi varit nere vid banan och hälsat på. Busso har skurat golvet i klubbstugan så det blänker ! Emma och jag gick rundan till Rävaskogen, men kossorna var inte där så vi kunde hälsa på dom. Emma fick ha sin K9 sele med väskor i dag, så jag kunde ha med det vi brukar på promenaden som bajspåsar, papper, telefon och lite hundgodis. Jag hade ju inga fickor i mina kläder.Det var mycket aktivitet i dag runt om, Skytteföreningen hade ”Familjedag” med tält, grill, kaffekorgar, lekar etc. Kul ! Hela familjerna var med.

Och Joes garage (Jaguar) vid banan har jippo i dag med att slå det regerande Världmästaarskapet i ”antal Jaguarer i kortege på allmän väg. Rekordet är 230 bilar, vi får se om de klarar att slå det. Efter kortegen blir det grillning, uppträden mm på Joes garage kl 13.30.
Kan någon säga vad detta är för träd? Det har vita blommor och luktar pyton (vad jag tycker, andra kanske gillar doften, vad vet jag) Det hade varit kul att veta…. (oj, bilden är nog på fel håll, ni får vända på huvudet iställetsmiley)

Nej, nu dyker jag i poolen, nja, dyker är inte rätta ordet, jag går lungt i på stegen….

Efter doppet i poolen rensade jag lite ogräs, tänk vad det växer fort, och solade lite. Men rätt vad det var började det regna, och regna mer och mer, allt dränktes och mina självvattnade krukor i rabatterna flyter. Det haglade också ovanp allt. Synd på Joes garages fest, det blir ju dyngsura gäster, men de kan kanske flytta in med festligheterna, lokalerna är ju stora. Jag undrar om det har regnat i Mjölby där de skulle köra första deltävlingen i Mittsvenskan. Synd om dem i sådana fall….