Nu har vi varit i Skövde och tittat på Sverigecup delt 1 i 1:8 Offroad.

Emma var så klart med. Vi åkte på fredag förmidag och var framme vid ett tiden. Det blåste en hel del där och var ganska kallt i vinden (tyckte vi som var vana med vår värme hemma)Efterhands dök det upp fler och fler husbilar och husvagnar med förväntansfulla förare. I mekedepån hade dom byggt nya mekebord som var riktigt tjusiga, tak över dem hade dom sedan tidigare. Banan såg ut precis som den gjorde för två år sedan, men nu hade de justerat ett av hoppen.

På kvällen grillade vi flintastek och det smakade jättegott och efter det så kom Greger och Madde samt Marie-louise Hellsten och drack en kopp kaffe med tillbehör i vår husbil. Emma var jätteglad och

la huvudet i maddes knä. Det var kul att sitta och prata och ha det mysigt. Vi vevade in markisen för det blåste så mycket så vi kunde sova utan att det ryckte och slet i den. Det hade spåtts lite regn denna helgen där, men det kom bar ett par droppar annars var det sol, blåst och ibland lite mulet. Då blev det genast riktigt kallt så vi hade vinterjackor på oss, det behövdes.

Se så fina moln !

Tävlingen var spännande. I kvalen blev det David Ronnefalk som blev TQ. Det stod mellan honom och Coffe (Christoffer Svensson), men till slut blev det David som hade hundradelarna på sin sida. Mikael och Jessica Pålsson, vårt barn och barn-barn kvalade in på plats 8 och 27 och fick köra Semi och kvartsfinal. Jessica hade lite otur och blev påkörd i starten och sedan hände lite annat också, så hon kunde tyvärr inte avancera till semi. Pappa Micke körde bra i semin och tog sig vidare till finalen. Tyvärr ville det sig inte riktig för honom och han slutade på plats 8. Vann gjorde David Ronnefalk efter en suverän körning och Christoffer Svenson körde in en andraplats, Mikael Johansson från Skarpnäck blev trea.

Här står Jessica (uppe på förarställningen) och gör sig redo inför sin final. Mamma Jenny värmer motorn och tankar upp bilen. Denna tävlingen blev hon 33:a men nästa tävling kommer det säkert att gå ännu bättre. Hon har talang denna lilla damen !