Lika fint väder i dag, men kall morgon. Husse skall upp till Microracing och hjälpa till att sätta upp en spegel i badrummet där, sedan är han klar med bygget där uppe tror jag. Skönt !Det är mycket som vi skall göra här hemma också, tex hyllor i skrubben där vi har vinkylarna och data sakerna, slänga allt skräp i gamla kontoret och göra fint där, gamla ”bomb-rummet” skall göras om till verktygs förvaring, rummet där vi har svarven skall rensas upp och det skall nya arbetsbänkar dit mm. Sedan har vi en rabatt med stenmur runt vår gamla stora blodbok, vårstädning av poolen mm mm så vi är inte utan arbete här.

I eftermidags gick jag en runda med Emma. Vi tog vägen ner till banan och där var en hel del aktivitet. P-G och Jakob hade kört men kört sönder en drivknut. Greger körde in en motor, Coffe tittade på, Marcus likaså, Richard och Niklas körde ikapp på banan. Full rulle…. Madde var också med men satt och solade, det är lungt och fint vid mekeplatsen.

På promenaden hittade vi lite olika saker. En myrstack som det var full aktivitet i, svartmyror tror jag, de var stora och svarta. Ett gäng med harar träffade vi också på. En fluga hälsade på Greger nere vid banan, den första för i år….

Emma och jag fortsatte ut på vår runda. När vi kom hem grillade vi och satt i uterummet för första gången för i år 🙂 Det var jättevamt där….