I går hade vi fest här. Det var Bernes Mor, Britta och hennes vän Stig. Sedan var det Greger och Madde som var här. Vi hade en riktigt trevlig och kul kväll och alla verkade trivas 🙂 Maten blev också kanon. Jag gjorde ett nytt recept på sparrisomelett, lite krångligare men så mycket godare. Och Jansson blev också kanongod. Dartill hade vi prinskorv, köttbullar och så klart sill och ägg. Vi hade vaniljglass till efterrätt med ett havreflarn och hjortronsylt och en sträng av choklad på. Det blev supergott ! Sylten var värd sitt pris. Jag höll på att svimma i butiken 80 kr för en burk hjortronsylt ! Men det var den som gjorde susen i efterätten, så den var värd det… Vi hade också Irish coffee och det smakade toppen det med. Efter det var det dags för lite drinkar och till sist kaffe med påsktårta. En mycket lyckad kväll !

Här är de fina blommorna vi fick av gästerna.

I går gick Emma och jag en runda ner till dammarna. Nu är det massor med gäss som är på isen i dammarna. Vi fick även se ett rådjur som var nere vid rc-banan, det skuttade bort till campingen när vi kom, Emma och jag.

I dag är det ett strålande vårväder (känns det som) fast det bara är 3 plus på termometern. Strålande sol, vindstilla och underbart !

Vi körde ner till banan och fixade låset på nya dörren, sedan åkte vi ut till Vikhög. Här är en bild på en fiskare vid sin bil och Barsebäck (kärnkraftverket)

Och så klart mitt favorit foto objekt…

Vi önskar er en riktigt god kväll !